Menuer til fest

Hos Kromandens køkken leverer vi menuer til fester lige fra 10 kuverter til 500 kuverter.

Forretter:

Maskeret blomkål m. rejer & krydderurtedressing. 95,-

Kold dampet laks m. friske urter, rejer, urtedressing. 105,-

Tunmousse m. rejer, krydderurtedressing. 90,-

Croissant m. hønsesalat & ananasring eller rejesalat. 100,-

Cremet hummersuppe. 135,-

Kartoffel/porresuppe m bacon & purløg. 98,-

Tarteletter m. høns i asparges. 89,-

Klassisk rejecocktail. 95,-

Klar oksekødssuppe m. mel og kødboller & urter. 89,-

Aspargessuppe. 89,-

Rørt tatar af okseinderlår. 125,

Oksehalesuppe m. urter. 105,-

Varmrøget laks m. urter, rejer & rygeostcreme. 105, –

Cremet champignonsuppe m. sprøde croutons. 95,-

Løgsuppe m. gratineret brød. 105,-

Indbagt laks m. urter, hertil lun spinatcreme. 115,-

Kold røget laks m. urter, rejer & rygeostcreme. 110,-

Carpaccio af okseinderlår m. pesto & parmesan. 110,-

Ristet brød m. svampe, nødder & ost. 90,-

Hvidvinsdampet torsk m. urter & sennepscreme. 125,-

Hønsesalat anrettet på en bund af salat, pyntet m. bacon & ananasring. 95,-

Hovedretter:

Rødvinsbriseret okseculotte m. rodfrugter, sauce bordelaise & hasselbagt kartoffel. 235,-

Dansk bøf m. bløde løg, hvide kartofler, brun sovs, røde piger & hjemmelavet agurkesalat. 175,-

Gammeldags kalvesteg m. hvide og brunede kartofler, vildtflødesovs, bønner, waldorfsalat, surt & sødt. 190,-

Stegt flæsk m. persillesovs.185,-

Braiseret Oksebryst m. peberodssovs & hvide kartofler, hertil røde piger. 179,-

Hjerter i flødesovs m. kartoffelmos, surt og sødt.205,-

Stegt kalvelever m. bløde løg & flødesovs, hvide kartofler & hjemmesylt. 205,-

Ossobuco m. kartoffelmos. 210,-

Svinekam stegt som vildt m. hvide og brunede kartofler vildtflødesovs, bønner, waldorfsalat, surt & sødt. 190,-

Helstegt lammekølle m. gammeldags flødekartofler, urter & mixed salat. 205,-

Rygfilet af Krondyr m. pillede aspargeskartofler, bønner med bacon og perleløg, vildtflødesauce, tyttebær & hjemmelavet agurkesalat. 255,-

Hel pandestegt rødspætte m. citron, hvide kartofler & persillesovs eller brunet smør. 240,-

Skinkesnitzel m. brasede kartofler, ærter, smørsauce eller brun sovs, hertil dreng m. citron/kapers/benfri sild. 205,-

Oksemørbrad Wellington serveret m. pommes Anna, sauce bordelaise, grønsalat m. vinaigrette. 265,-

Benløse fugle i flødesauce m. kartoffelmos & ribsgele. 205,-

Helstegt oksehøjreb m. bagekartoffel & kryddersmør, sauce bearnaise & mixed salat. 245,-

Beuf Stroganoff m. kartoffelmos. 210,-

Coq au vin m. bacon, perleløg og champignon, serveret m. groft brød. 205,-

Mørbradgryde m. pølser og bacon, hertil ovnbagte kartofler. 205,-

Gammeldags kylling steg m. persille, brun sovs, hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat & rabarberkompot. 190,-

Flæskesteg m. sprød svær, hvide & brunede kartofler, sovs, rødkål, svesker, franske kartofler & surt. 190,-

Gammeldags oksesteg m. glaseret perleløg, bønner, hvide kartofler, sovs, surt & sødt. 180,-

Udbenet dyrekølle m. persille & hvidløg, hertil hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, sovs, bønner, surt & sødt. 220,-

Helstegt kalvefilet m. petitkartofler vendt på panden m. valnødder/løg/bacon, whiskysauce, hertil ristet svampe & tomatsalat m. mozzarella & oliven. 245,-

Gammeldags hvidkålsrouletter m. Hvide kartofler, sovs & tyttebær. 175,-

Boller i karry m. ris. 165,-

Karbonader m. stuvet ærter/gulerødder & hvide kartofler, hertil røde piger. 175,-

Kalvefrikassé m. pillet aspargeskartofler. 185,-

Braiseret svinekæber i stærk øl m. ovnbagte kartofler & urter. 205,-

Kogt hamburryg m. stuvet asparges, hvide kartofler & friske grøntsager. 175,-

Kogt torsk m. sennepssovs & hvide kartofler, samt div. tilbehør. 240,-

Frikadeller & medister m. stuvet hvidkål & hvide kartofler, hertil røde piger. 160,-

Forloren hare m. bacon, hertil friske grøntsager, hvide kartofler, sovs, surt & sødt. 180,-

Stegte ål m. stuvet kartofler & røde piger (pris efter sæson)

Desserter:

Pandekager m. is & bærkompot. 105,-

Gammeldags ostelagkage m. kirsebær. 95,-

Stort Ostebræt m. 5 slags oste , hjemmesylt , kiks, brød & smør. 130,-

Gammeldags æblekage m. makroner & flødeskum. 85,-

Citronfromage. 85,-

Valnødtærte m. drænet yoghurt. 95,-

Klassisk lagkage m. chokolade,  vaniliecreme & flødeskum. 55,-

Chokolade brownie m. is & frugt. 105,-

Ymerfromage m. mandler , hertil lun kirsebærsauce. 85,-

Vaniljeis m. jordbærsovs. 95,-

Panna cotta m. rabarbergele. 105,-

Rabarbertrifli m. brændt marengs. 105,-

Tiramisu. 110,-

Hjemmebagt æblekage m. vaniljecreme. 85,-

Rådhuspandekager. 105,-

Rødgrød m. fløde. 85,-

Jordbærtærte m. vaniljecreme 95,-

Hjemmebagt vandbakkelse m. fyld efter eget ønske. 105,-

Nøddekurv m. is & frugt 105,-

Natmad:

Brændende kærlighed m. røget bacon,løg,purløg  & røde piger. 95,-

Biksemad m. spejlæg, hertil friskbagt rugbrød , røde piger. 95,-

Gullasch m. kartoffelmos. 95,-

Croissant m. hønsesalat & ananasring , eller , rejesalat. 100,-

Cremet hummersuppe. 135,-

Kartoffel/porresuppe m bacon & purløg. 98,-

Tarteletter m. høns i asparges. 89,-

Aspargessuppe. 89,-

Rørt tatar af okseinderlår. 125,-

Pølse bord m. 5 slags pålæg & salater , lun leverpostej & frikadeller, hertil brød & smør. 165,-

Frikadeller m. kold kartoffelsalat & røde piger. 85,-

Oksehalesuppe m. urter. 105,-

Klar oksekødssuppe m. mel og kødboller & urter. 89,-

Cremet champignonsuppe m. sprøde croutons. 95,-

Gule ærter. 155,-

Løgsuppe m. gratineret brød. 105,-

Uspc. Smørrebrød. 120,-

Alm. Ost eller rullepølse på franskbrød. 45,-

Stærk ost på franskbrød m. sky & løg , sennep. 55,-

Forloren skildpadde m. smilende æg & groft brød. 165,-

Lasagne. 85,-

Hotdogs. 95,-

Burger (byg-selv) 105,-

Chili con carne. 105,-

Der tages forbehold for trykfejl , ændring af priser efter sæson.