Hos Kromandens køkken leverer vi menuer til fester lige fra 10 kuverter til 500 kuverter.
Forretter:
Maskeret blomkål m. rejer & krydderurtedressing. 95,-
Kold dampet laks m. friske urter, rejer, urtedressing. 105,-
Tunmousse m. rejer, krydderurtedressing. 90,-
Croissant m. hønsesalat & ananasring eller rejesalat. 100,-
Cremet hummersuppe. 135,-
Kartoffel/porresuppe m bacon & purløg. 98,-
Tarteletter m. høns i asparges. 89,-
Klassisk rejecocktail. 95,-
Klar oksekødssuppe m. mel og kødboller & urter. 89,-
Aspargessuppe. 89,-
Rørt tatar af okseinderlår. 125,
Oksehalesuppe m. urter. 105,-
Varmrøget laks m. urter, rejer & rygeostcreme. 105, –
Cremet champignonsuppe m. sprøde croutons. 95,-
Løgsuppe m. gratineret brød. 105,-
Indbagt laks m. urter, hertil lun spinatcreme. 115,-
Kold røget laks m. urter, rejer & rygeostcreme. 110,-
Carpaccio af okseinderlår m. pesto & parmesan. 110,-
Ristet brød m. svampe, nødder & ost. 90,-
Hvidvinsdampet torsk m. urter & sennepscreme. 125,-
Hønsesalat anrettet på en bund af salat, pyntet m. bacon & ananasring. 95,-
Hovedretter:
Rødvinsbriseret okseculotte m. rodfrugter, sauce bordelaise & hasselbagt kartoffel. 235,-
Dansk bøf m. bløde løg, hvide kartofler, brun sovs, røde piger & hjemmelavet agurkesalat. 175,-
Gammeldags kalvesteg m. hvide og brunede kartofler, vildtflødesovs, bønner, waldorfsalat, surt & sødt. 190,-
Stegt flæsk m. persillesovs.185,-
Braiseret Oksebryst m. peberodssovs & hvide kartofler, hertil røde piger. 179,-
Hjerter i flødesovs m. kartoffelmos, surt og sødt.205,-
Stegt kalvelever m. bløde løg & flødesovs, hvide kartofler & hjemmesylt. 205,-
Ossobuco m. kartoffelmos. 210,-
Svinekam stegt som vildt m. hvide og brunede kartofler vildtflødesovs, bønner, waldorfsalat, surt & sødt. 190,-
Helstegt lammekølle m. gammeldags flødekartofler, urter & mixed salat. 205,-
Rygfilet af Krondyr m. pillede aspargeskartofler, bønner med bacon og perleløg, vildtflødesauce, tyttebær & hjemmelavet agurkesalat. 255,-
Hel pandestegt rødspætte m. citron, hvide kartofler & persillesovs eller brunet smør. 240,-
Skinkesnitzel m. brasede kartofler, ærter, smørsauce eller brun sovs, hertil dreng m. citron/kapers/benfri sild. 205,-
Oksemørbrad Wellington serveret m. pommes Anna, sauce bordelaise, grønsalat m. vinaigrette. 265,-
Benløse fugle i flødesauce m. kartoffelmos & ribsgele. 205,-
Helstegt oksehøjreb m. bagekartoffel & kryddersmør, sauce bearnaise & mixed salat. 245,-
Beuf Stroganoff m. kartoffelmos. 210,-
Coq au vin m. bacon, perleløg og champignon, serveret m. groft brød. 205,-
Mørbradgryde m. pølser og bacon, hertil ovnbagte kartofler. 205,-
Gammeldags kylling steg m. persille, brun sovs, hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat & rabarberkompot. 190,-
Flæskesteg m. sprød svær, hvide & brunede kartofler, sovs, rødkål, svesker, franske kartofler & surt. 190,-
Gammeldags oksesteg m. glaseret perleløg, bønner, hvide kartofler, sovs, surt & sødt. 180,-
Udbenet dyrekølle m. persille & hvidløg, hertil hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, sovs, bønner, surt & sødt. 220,-
Helstegt kalvefilet m. petitkartofler vendt på panden m. valnødder/løg/bacon, whiskysauce, hertil ristet svampe & tomatsalat m. mozzarella & oliven. 245,-
Gammeldags hvidkålsrouletter m. Hvide kartofler, sovs & tyttebær. 175,-
Boller i karry m. ris. 165,-
Karbonader m. stuvet ærter/gulerødder & hvide kartofler, hertil røde piger. 175,-
Kalvefrikassé m. pillet aspargeskartofler. 185,-
Braiseret svinekæber i stærk øl m. ovnbagte kartofler & urter. 205,-
Kogt hamburryg m. stuvet asparges, hvide kartofler & friske grøntsager. 175,-
Kogt torsk m. sennepssovs & hvide kartofler, samt div. tilbehør. 240,-
Frikadeller & medister m. stuvet hvidkål & hvide kartofler, hertil røde piger. 160,-
Forloren hare m. bacon, hertil friske grøntsager, hvide kartofler, sovs, surt & sødt. 180,-
Stegte ål m. stuvet kartofler & røde piger (pris efter sæson)
Desserter:
Pandekager m. is & bærkompot. 105,-
Gammeldags ostelagkage m. kirsebær. 95,-
Stort Ostebræt m. 5 slags oste , hjemmesylt , kiks, brød & smør. 130,-
Gammeldags æblekage m. makroner & flødeskum. 85,-
Citronfromage. 85,-
Valnødtærte m. drænet yoghurt. 95,-
Klassisk lagkage m. chokolade, vaniliecreme & flødeskum. 55,-
Chokolade brownie m. is & frugt. 105,-
Ymerfromage m. mandler , hertil lun kirsebærsauce. 85,-
Vaniljeis m. jordbærsovs. 95,-
Panna cotta m. rabarbergele. 105,-
Rabarbertrifli m. brændt marengs. 105,-
Tiramisu. 110,-
Hjemmebagt æblekage m. vaniljecreme. 85,-
Rådhuspandekager. 105,-
Rødgrød m. fløde. 85,-
Jordbærtærte m. vaniljecreme 95,-
Hjemmebagt vandbakkelse m. fyld efter eget ønske. 105,-
Nøddekurv m. is & frugt 105,-
Natmad:
Brændende kærlighed m. røget bacon,løg,purløg & røde piger. 95,-
Biksemad m. spejlæg, hertil friskbagt rugbrød , røde piger. 95,-
Gullasch m. kartoffelmos. 95,-
Croissant m. hønsesalat & ananasring , eller , rejesalat. 100,-
Cremet hummersuppe. 135,-
Kartoffel/porresuppe m bacon & purløg. 98,-
Tarteletter m. høns i asparges. 89,-
Aspargessuppe. 89,-
Rørt tatar af okseinderlår. 125,-
Pølse bord m. 5 slags pålæg & salater , lun leverpostej & frikadeller, hertil brød & smør. 165,-
Frikadeller m. kold kartoffelsalat & røde piger. 85,-
Oksehalesuppe m. urter. 105,-
Klar oksekødssuppe m. mel og kødboller & urter. 89,-
Cremet champignonsuppe m. sprøde croutons. 95,-
Gule ærter. 155,-
Løgsuppe m. gratineret brød. 105,-
Uspc. Smørrebrød. 120,-
Alm. Ost eller rullepølse på franskbrød. 45,-
Stærk ost på franskbrød m. sky & løg , sennep. 55,-
Forloren skildpadde m. smilende æg & groft brød. 165,-
Lasagne. 85,-
Hotdogs. 95,-
Burger (byg-selv) 105,-
Chili con carne. 105,-
Der tages forbehold for trykfejl , ændring af priser efter sæson.